Меню сайта


Форма входа


Случайное фото


Реклама


Поиск


Календарь
«  Июнь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930


Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Приветствую Вас, Гость · RSS 19.04.2024, 17:17
Главная » 2011 » Июнь » 30 » Пасажирські перевезення на міських автобусних маршрутах – на постійному контролі
10:21
Пасажирські перевезення на міських автобусних маршрутах – на постійному контролі
На вирішення проблемних питань, що виникли в результаті створення приміських маршрутів, які обслуговують м. Прилуки та Прилуцький район, відбулася зустріч міського голови з представниками обласної державної адміністрації та Чернігівської транспортної інспекції. На ній був присутній начальник управління регіонального розвитку Головного управління економіки облдержадміністрації Олександр Капелюх.
На зустрічі розглядалися питання, спрямовані на реалізацію державної політики щодо соціального захисту окремих категорій громадян, визначених Законами України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту", "Про основні засади соціального захисту ветеранів праці та інших громадян похилого віку в Україні", "Про статус ветеранів військової служби і ветеранів органів внутрішніх справ та їх соціальний захист", "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи", "Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні", "Про соціальний захист дітей війни" та інших, зокрема, виконання статті 37 Закону України "Про автомобільний транспорт", щодо безкоштовного перевезення пільгової категорії громадян, яке, на жаль, не виконується на приміських автобусних маршрутах "273 квартал – с. Заїзд", "273 квартал – с. Сухополова", "Залізничний вокзал – с. Пирогівці", "Залізничний вокзал – с. Валки", "Залізничний вокзал – с. Заїзд", "Дослідна – с. Манжосівка", "Дослідна – Дубки", "Гімназія №1 – Даньківка", "Прилуки – с. Замостя".
Також розглядалося питання організації руху на приміських маршрутах від автовокзалу (відповідно до статті 32 Закону України "Про автомобільний транспорт") та безперебійне перевезення міським автотранспортом мешканців Прилуцького району від автовокзалу до підприємств, установ та організацій міста.
Варто зазначити, що Прилуцька міжрайонна прокуратура вже почала притягувати до відповідальності приватних перевізників, які не здійснюють перевезення пільговиків, чим порушують чинне законодавство України.
Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення Прилуцької міської ради
Просмотров: 1203 | Добавил: prilukitrans | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar